Vaalitulos valmiiksi

Maanantai 10.11.2014 klo 20:26 - Kristiina Sunell


Kuten sanonta kuuluu, haluan ensiksi kiittää. Jokainen vaaliuurnilla käynyt osoitti kiinnostusta seurakunnan asioitten yhteiseen hoitamiseen ja vaikutti näin osaltaan tuleviin päätöksiin. Vaikka 13 ääntä ei itselleni paikkaa kirkkovaltuustossa tuonutkaan, tusinan verran luottamusääniä varmasti lämmittää mieltäni. Kiitos!

Vaalien ehdoton äänikuningatar, Riitta Alho, sai yli sata ääntä sekä yhteiseen kirkkovaltuustoon, että seurakuntaneuvostoon. Sydämellinen ja aikaansaava Riitta on äänensä ja luottamuksensa jälleen ansainnut. Ilahduttavaa on myös nähdä kärkikolmikossa uusi luottamushenkilö, Jere Peltonen, joka tuo nuorten äänen seurakunnan päätöksiin. Majakka-ryhmän Pekka Ritvanen teki uutterasti töitä koko ryhmän hyväksi. Hän jatkaa Naantalissa kolmanneksi eniten ääniä saaneena, viisaana ja kokeneena päätöksentekijänä edelleen.

Naantalissa vaalitulosta saatiin odottaa maanantaihin kello 18 asti. Äänten laskennassa ilmeni mahdollisesti ongelmia, ja onpa äänestäjilläkin niitä ollut: hylättyjä ääniä (124)  on äänestäjien kokonaismäärään (1632) nähden paljon.

Onnittelut kaikille valituille, tehkää hyviä päätöksiä!

Avainsanat: Seurakuntavaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini