Osuuskauppavaalit 16-31.3.2020

Lauantai 14.3.2020 - Kristiina Sunell


osuuskauppavaalit_2020.pngOnko sinulla Turun Seudun Osuuskaupan vihreä kortti, saitko postilaatikkoosi ohjeet äänestämiseen vaaleissa 16.-31.3.2020?

Näissä vaaleissa voit äänestää sähköisesti omalla tietokoneellasi tai postitse. Olen ehdokkaana jäsenalueella 1, johon kuuluvat Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Raisio, Rusko ja Turku.

Osuuskauppavaalit eivät ole puoluepoliittinen vaali. Itselleni tärkeitä ovat perinteiset suomalaiset arvot, luonto ja vastuullisuus. 

Vastuullisuus tarkoittaa työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimista, reilua korvausta tuottajille puhtaista, kotimaisista elintarvikkeista, ruokahävikin vähentämistä ja ylimääräisten pakkausmateriaalien välttämistä. Laadun ja hinnan kohtaaminen on tärkeää. 

Valitse numero 19 jos olet samaa mieltä.

   

Avainsanat: edustajisto, TOK, vaalit, vastuullisuus, luonto, reiluus


Kommentit

14.3.2020 17.26  Lars Lönnlig

Ajankohtainen vaalimainosvinkki : Vaalimainos kannattaa painattaa vessapaperirullaan. Yksinkertainen on ekologinen ja pakottaa käytön jälkeiseen huolelliseen ja pitkäkestoiseen, käsienpesuun. Kaksinkertaisena, nopeuttaa käsienpesua, kuten poliitikoilla tapana.
Kolminkertaista vaalimainosvessapaperia voi käyttää hengityssuojaimena, kiertämällä sitä ylempien hengityselimiensä ympäri.
Toimii yli puoluerajojen.

14.3.2020 18.33  Kristiina

Jo vain, mielenkiintoinen idea :D

Ehkä sen voi säästää kuntavaaleja varten, kun näyttää nyt paperiakin olevan kaupassa niukan puoleisesti.

Itse käytän mieluiten sähköistä mediaa. Siitä ei tosin ole hygieniakäyttöön.

16.3.2020 21.00  Lars Lönnlig

Kaupunginjohto ja -hallitus, etupäässä, varmaan käyttääkin takapäässään, paperia jossa on asukkaiden kuvia ja mielipiteitä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini