Meriverkostojen menestystarina

Keskiviikko 11.12.2019 - Kristiina Sunell


Tulee aina hyvä mieli kun jokin idea, jota on ollut käynnistämässä ja toteuttamassa saa tuulta siipiensä alle ja kasvaa merkittäväksi.
 
"Meriverkostot-tapahtuma palkittiin vuoden elinkeinopoliittisena kuntatekona! 
Turun kauppakamarin elinkeinopolitiikan valiokunta myönsi vuoden 2019 Elinkeinopoliittisen kuntateko -palkinnon Naantalin kaupungille ja elinkeinoasiamies Jorma Rannalle tapahtuman järjestämisestä.
Palkinto jaetaan vuosittain kunnalle, sen yhteistyöorganisaatiolle tai henkilölle, joka on toiminut erityisen hyvin yritysilmapiirin parantamiseksi tai elinkeinoelämän tai yritysten toimintaympäristön kehittämiseksi." (Naantalin kaupunki 11.12.2019)

Lue tästä linkistä Meriverkostojen alkutaipaleesta

 
Naantalin Yrittäjien Teollisuus, logistiikka ja palvelut - nimellä ja Naantalin Satama Oy:n tuella vuonna 2016 käynnistämä vuosittainen tapahtuma koettiin hyödylliseksi, sille oli kysyntää ja myös Naantalin kaupunki kiinnostui tulemaan mukaan. 


teollisuus-logistiikka-palvelut-meriverkostot.jpgUuden Meriverkostot-nimen keksimme yhdessä Rasekon media-alan opiskelijoiden kanssa, jotka myös suunnittelivat tapahtuman logon ja toteuttivat mainosmateriaalit. Erityiset kiitokset Naantalin Yrittäjien v 2015 - 2017 hallitukselle, Turun yliopiston IT-laitokselle, Janneniskalle ja Ahola Transportille sekä muille osallistuneille yrityksille heidän tuestaan tapahtuman tukijoina ja kehittäjinä!
 
Naantalin kaupunki ja Jorma Ranta ovat hienosti ottaneet kopin ja resursseillaan kasvattaneet Meriverkostoa. Yrityksiä on nyt mukana Naantalia laajemmin, koko Varsinais-Suomesta.

Hienoa - yhteistyössä on todellakin voimaa!

 
 

Avainsanat: yrittäjyys, meriteollisuus, elinkeinot, Naantali, tunnustus, kasvu


Kommentit

14.12.2019 11.19  Hannu Laaksonen

Kaupunki jonka tehtäviin kuuluu alueensa elinkeinojen toimintaedellytysten kehittäminen ja elinkeinoasiamies joka saa tästä tehtävästään kuukausipalkkaa. Naantalin Yrittäjät ja varsinkin Sinä tämän konseptin keksijänä ja kehittäjänä teitte paljon töitä ilmaiseksi. Tunnustuksen saa... elinkeinoasiamies?

14.12.2019 18.39  Kristiina Sunell

Tärkeintä on että konsepti toimii ja on hyödyllinen. Teollisuuden myötä saadaan uusia työpaikkoja, lisäksi hyviä kerrannaisvaikutuksia kaupan ja palvelujen alalle. Se tuo kaupunkiin toimeliaisuutta ja hyvinvointia - kaikki voittavat.

Myös yrittäjien Osta Aurinkokaupungista- kampanja lisäsi tietoisuutta siitä, että omassa kaupungissa asiointi kannattaa.

Isot peukut Naantalille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini