Valintoja ja uudistumista

Maanantai 25.9.2017 klo 15:33


"Kävin Kauppakeskus Myllyssä - anteeksi" sanoi naapuri jokin aika sitten. No, olkoon, tämän kerran...poikkeus vahvistaa säännön. Eipä ole paljoakaan mitä ei Aurinkokaupungista saisi - eikä näin hyvää palvelua mistään muualta.

Kotikaupunki on rakas, erityisesti kaikki yrittäjäkolleegat jotka tekevät tästä saaristokaupungista elinvoimaisen. Mahtavia ihmisiä joiden luottamusta arvostan oltuani kohta viisi vuotta Naantalin Yrittäjien hallituksessa, josta kaksi viimeisintä puheenjohtajana. Iso kiitos! 

osta_aurinkokaupungista.jpg
Viiteen vuoteen mahtuu paljon. Useita ideoita ja projekteja, verkostoja, ihmisiä, kokouksia, lausuntoja, neuvotteluja, tiedottamistehtäviä, tunnelmallisia joulukadun avauksia, energisten naisyrittäjien tempauksia...onnistumisia ja haasteita, jälkimmäisiä onneksi vähemmän kuin edellisiä. Mitään ei olisi saatu aikaan ilman aina iloista Mirkkaa, joka on toiminut yhdistyksen sihteerinä useita vuosia. Tunnustus kuuluu myös suurelle joukolle muita, joiden luetteleminen saattaisi tehdä tästä kirjoituksesta todella pitkän.

On tullut aika tehdä tilaa uusille ihmisille ja ideoille. Tämän illan Naantalin Yrittäjien vuosikokouksessa tulen ehdottamaan v 2018 alkavalle kaudelle uudeksi puheenjohtajaksi Sanna Pennasta, Naantalin Kuntokeskuksen yrittäjää. Sanna on osaava, aktiivinen ja aivan loistava tyyppi. Maakunta- ja sote- uudistusten myötä hänen erikoisosaamisensa ja verkostonsa sote-puolella on erityisen arvokasta. 

Jatkan vielä ensi vuoden V-S Yrittäjien hallituksessa sekä Turun seudun elinkeinopoliittisen neuvottelukunnan jäsenenä. Tärkeitä asioita on runsaasti, kaikki kiinnostaa, mutta aivan kaikkeen ei aika riitä. Luottamuspaikkoja minulla tulee olemaan ensi vuonna puolet vähemmän kuin tämän vuoden alussa, silti vielä puolisen tusinaa. Meripelastus, maanpuolustus, ympäristö, rakentaminen ja taidemuseon kannatusyhdistyksen toiminta tarjoavat paljon uutta perehtymistä ja opittavaa oman yrittäjyyden ohella. 

 

Myötätuulta ja menestystä meille kaikille yrittäjille!

Avainsanat: yrittäjyys, luottamustoimet


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini